Her ses vores vej

Stuen
Vores ejendom består af en kælder og fem etager samt tagetage. Stueetagen er p.t. udlejet til cafe og 1. sal anvendes til liberalt erhverv.

Etagerne
På 2. - 4. sal er der 3-værelses lejligheder til beboelse, to på hver etage, alle med egen altan til enten gård eller gade. I tagetagen har vi vores penthouselejlighed. Kælderen anvendes til lager, pulterrum og teknikrum.

Areal

Bygningens etageareal inkl. kælder vil udgøre i alt godt 1.200 m². Erhvervsarealet er i alt ca. 320 m² og boligarealet er i alt ca. 640 m². De 2-værelses lejligheder er ca. 80m² og penthouselejligheden er ca. 160m². Det er en rigtig flot bygning.

Filtype

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.

Svend-Åge Christiansen

Anders Jensen